Opdateret: 15. nov. 2020

JEG TILBYDER NU: MIT FØRSTE INDENDØRS YOGAFORLØB!


4 UGERS JULE YOGAFORLØB:

KUN 9 PLADSER LEDIGE

Efter nogle skønne somre med udendørs yoga i Kongens Have, afholder jeg nu mit første indendørs yogaforløb. Jeg glæder mig til at åbne dørene for mit bevægelsesunivers denne gang i smukke omgivelser hos DrivKraftKbh.


Denne gang bliver det i december måned (en af mine favoritter) med julelys, indendørs varme, bevægelse og hygge. På dette forløb har du mulighed for at snuse lidt til yogaens verden, uanset om du er ny her eller ej.


På dette 4-ugers energigivende forløb skal vi lære noget så simpelt som at kontrollere åndedrættet, styrke din krop samt arbejde med din smidighed. Jeg guider dig hele vejen, og, du får mulighed for at forbinde åndedræt og bevægelse i et dejligt, behageligt flow. Denne form for yoga kaldes vinyasa-yoga, og er min egen personlige favorit. I disse flowtimer skal vi både have pulsen højt op (det er jo julemåneden), og samtidig geare ned – sammen giver det kombinationen af bevægelse og stilhed. Dette vil efterlade dig med øget energi samt mere ro. Samtidig skal vi hygge os sammen, naturligvis!

 

Forventninger?

Du kan forvente at blive udfordret – både fysisk og mentalt, men aldrig mere end din krop tillader det. Du vil kunne mærke krop og vejrtrækning på en ny måde, og samtidig øge din smidighed. Men bare rolig; forløbet er for ALLE! Så længe du kommer præcis som du er, med et åbent sind, så lover jeg dig, at vi sammen vil skabe fremskridt uanset hvilket formål du måtte have.


Jeg guider dig igennem alle stillinger og bevægelser, og tager mig tid til at forklare undervejs (uanset din yogaerfaring), da jeg selv er meget optaget af, at vi ikke skader kroppen, men derimod gavner den. Der vil være alternative stillinger og modifikationer til alle yogastillinger, så yogaen lander perfekt i din krop, uanset om du er ny eller øvet.


PRAKTIK

Hver time starter kl. 16.00 og slutter kl. 17.00. Jeg foreslår (hvis muligt) at du er der senest 15.45, så vi har tid til at ankomme og hyggesnakke inden timen begynder. Jeg har fundet de smukkeste lokaler på Bredgade midt i København, hos DrivkraftKBH. Her er god med plads, og alt det udstyr som du skal bruge, derfor skal du blot møde op i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.


HVORNÅR

Forløbet løber fra tirsdag d. 1/12 til og med tirsdag d. 22/12 (hvor vi ønsker hinanden glædelig jul). Forløbet indebærer 4 x 60 minutters yoga, samt mulighed for hygge inden. Derudover har jeg teamet op med nogle skønne samarbejdspartnere, og der vil derfor være en lille ”overraskelse/gave” til hver time (det er jo jul). Jeg vil sørge for the og vand til hver time.


Forløbet koster 70kr pr gang (BILLIGT), men du binder dig til alle 4 gange, da det er et lukket forløb. Hele forløbet får du derfor til et lækkert juletilbud: 280kr. pr. mand (det findes ikke blilligere). Pengene refunderes ikke medmindre forløbet aflyses. Du er tilmeldt så snart beløbet er overført OG du har modtaget en bekræftelse på mail/SMS*.


Du sikrer dig en plads ved at overføre: 280 kroner med mobilepay 28727643 (Emilie Løvendorf).


*Da vi er I en corona-situation, er jeg nødt til at tage mig den forholdsregel, at det kan være du tilmelder dig, men desværre ikke får en ledig plads i denne omgang. Dette skyldes, at jeg KUN har 9 pladser på forløbet! Vær opmærksom på, at du derfor først har en plads, når beløbet er overført OG du har modtaget en bekræftelse. Hvis du ikke fik en plads i denne omgang, så håber jeg du forstår min situation og evt. har lyst igen i det nye år :-)


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: emilieloevendorf@hotmail.com


Jeg håber, at vi ses i december!


 

Indtil da, her er en lille teaser fra mit udendørs yogaunivers

(som vi nu rykker indenfor)


Find mere info her: emilieloevendorf